na 1 porci:
k ozdobení:
Suché suroviny na kaši promíchejte v kastrolku, zalijte mlékem a začněte pomalu zahřívat. Od kaše nikdy neodcházejte, má tendenci se přichytávat k hrnci. Stále ji šlehejte metličkou nebo vymíchávejte stěrkou. Kaši vařte do zhoustnutí, trvá to asi pět minut.
Kaši odstavte z plamene a připravte si vše, čím ji chcete finálně ozdobit. Kaši setřete stěrkou, zdobte podle chuti a fantazie.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.