Ze všech surovin vypracujte ručně nebo v robotu těsto, jde to snadno. Smetanu nešlehejte, zapracujte ji do těsta tekutou a čerstvě vytaženou z lednice. Těsto nemusí odpočívat. Rovnou z hladkého těsta na lehce pomoučeném vále vyválejte plát zhruba 3–5 mm silný a vykrajujte drobnější tvary.
Troubu předehřejte na 200 °C a pečte každý plech zhruba 8–10 minut – záleží na velikosti používaných tvarů, proto první plech určitě hlídejte. Po vyjmutí ještě teplé cukroví opatrně obalte ve směsi moučkového cukru s vanilkou. Uchovávejte v suchu a chladu v dóze.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.