INGREDIENCE (28 cm forma):
Rukami nebo v robotu vypracujte z uvedených ingrediencí hladké těsto.
Těsto zabalte do folie a na 1 hodinu uložte do lednice. Poté ho rozválejte na tenkou placku a vyložte s ním koláčovou formu.
Dno těsta propíchejte vidličkou a vložte asi na 10 min do trouby předehřáté na 180 °C.
Tvaroh smíchejte s oběma cukry, rumem a žloutky. Rovnoměrně ho rozprostřete na předpečený korpus.
Přidejte oloupanou a na kousky nakrájenou rebarboru a také borůvky.
Pečte na 180 °C asi 40-50 minut, nebo dokud koláč nebude hotový. Střed nebude ani po upečení úplně pevný – pevným se stane až po vychladnutí.
Koláč podávejte posypaný moučkovým cukrem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.