Vejce s cukrem a vanilkovým cukrem vyšlehejte do pěny a poté k nim zašlehejte i šlehačku.
V jiné nádobě smíchejte mouku, čokoládu a kypřící prášek.
Obě části spojte pomalým mícháním dohromady.
Formu (o rozměrech asi 20 x 30 cm) vymažte máslem a místo mouky vysypte strouhaným kokosem.
Do formy nalijte všechno těsto a jeho povrch posypejte zbývajícím kokosem.
Na vrch poklaďte očištěnou a nakrájenou rebarboru i nakrájené jahody a veškeré ovoce mírně zatlačte do těsta. Vše posypte mandlemi.
Pečte na 180 °C asi 40 minut nebo dokud není koláč hotový. Můžete to vyzkoušet pomocí špejle.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.