2 hrnky univerzální mouky
½ lžičky soli
1 lžička jedlé sody
½ lžičky prášku do pečiva
1 lžička mletého hřebíčku
1 lžička mleté skořice
1 lžička mletého muškátového oříšku
150 g másla pokojové teploty
2 hrnky cukru
2 velká vejce
150 g dýňového pyré
Pumpkin bread neboli dýňový chlebíček je skvělým podzimním receptem, který v sobě snoubí bohatou dýňovou chuť a nádech aromatické skořice. Tento recept vám ukáže jednoduchý a rychlý způsob, jak si připravit ten nejlepší domácí dýňový chlebíček, který vás nadchne svou lahodnou chutí.
V míse smíchejte nejprve suché suroviny mimo cukr. Ten vyšlehejte s máslem do pěny, poté přidejte vejce a pokračujte ve šlehání. Postupně pak přidávejte suchou směs a pyré. Vypracujte hladké těsto.
Předehřejte troubu na 170 °C a pečte v chlebíčkové formě 60–75 minut.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.