Pumpkin bread

Dýně Skořice
28 Pumpkin bread

Ingredience

2 hrnky univerzální mouky

½ lžičky soli

1 lžička jedlé sody

½ lžičky prášku do pečiva

1 lžička mletého hřebíčku

1 lžička mleté skořice

1 lžička mletého muškátového oříšku

150 g másla pokojové teploty

2 hrnky cukru

2 velká vejce

150 g dýňového pyré

 

Použitá mouka

Pumpkin bread neboli dýňový chlebíček je skvělým podzimním receptem, který v sobě snoubí bohatou dýňovou chuť a nádech aromatické skořice. Tento recept vám ukáže jednoduchý a rychlý způsob, jak si připravit ten nejlepší domácí dýňový chlebíček, který vás nadchne svou lahodnou chutí.

Postup

V míse smíchejte nejprve suché suroviny mimo cukr. Ten vyšlehejte s máslem do pěny, poté přidejte vejce a pokračujte ve šlehání. Postupně pak přidávejte suchou směs a pyré. Vypracujte hladké těsto.

Předehřejte troubu na 170 °C a pečte v chlebíčkové formě 60–75 minut.

 

 

 

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.