Ingredience na dokončení:
Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto. Zabalíme jej do potravinářské folie a necháme přes noc uležet v lednici.
Formičky napoprvé vymažeme sádlem, podruhé už to není potřeba.
Těstem plníme formičky – těsto do formičky vmáčkneme palcem, formička nesmí být moc plná.
Pečeme v troubě rozehřáté na cca 160 °C , asi 5 minut.
Upečené pracny necháme chvíli odpočinout, poté je vyklepneme z formičky a necháme vychladnout. Poté je obalujeme ve směsi krupicového, moučkového a vanilkového cukru.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.