V jedné nádobě smíchejte všechny suché ingredience a ve druhé vyšlehejte ty tekuté.
Spojte obě části těsta a to nalijte do vymazané a vysypané formy.
Pečte na 180 °C asi 40 minut, nebo podle velikosti formy (jestli je těsto hotové, vyzkoušejte pomocí špejle).
Hotovou buchtu nechte vychladnout a polijte ji čokoládou. Tu předem rozpusťte nad vodní lázní spolu s máslem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.