Na těsto:
200 g hladké mouky na kynutá těsta / pizza mouky
170 g řeckého jogurtu
Na náplň:
100 g nadrobeného sýra feta
2 PL čerstvého sýra
100 g spařených listů baby špenátu
2 stroužky česneku
čerstvý pepř
+ bazalkové pesto k dozdobení
K přípravě těsta stačí ručně zapracovat jogurt do mouky a vytvarovat hladké těsto. Rozdělte ho na čtyři kousky a utvořte placky. Doprostřed dejte náplň a pořádně placku zabalte po vzoru šátečku, ale dejte pozor, aby náplň nebyla vidět.
Pak placku opečte na pánvi z obou stran.
Náplně lze obměňovat, třeba vyměnit špenát s fetou za červenou řepu a kozí sýr.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.