30 g hladké mouky
200 ml mléka
650 g hladké mouky
200 ml mléka
8 g sušeného droždí
40 g cukru
2 vejce
40 g měkkého másla
15 g soli
300 g měkkého sýra, ricotty nebo jogurtu
čerstvé bylinky
30 ml mléka
Připravte nejprve tchang-čung: smíchejte si ingredience v hrnci a nechte zhoustnout na pudinkovou konzistenci. Dejte stranou a nechte v chladu vystydnout.
V míse robotu smíchejte mouku s droždím a cukrem, zalijte teplým mlékem a nechte vzejít. Přidejte tangzhong a zbylé ingredience kromě másla a nechte zapracovat hladké těsto. Nakonec přidejte máslo a nechte vykynout na dvojnásobek velikosti.
Těsto rozdělte na 10 až 12 kousků. Každý vyválejte na kolečko o průměru asi 20 cm, přehněte napůl, pokrájejte a zapleťte copánek. Poté přetočte, naplňte směsí sýra a uzavřete.
Potřete mlékem a na plechu pečte při 180 °C dozlatova. Po vytažení potírejte rozpuštěným máslem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.