Jahody očistěte a nakrájejte nadrobno. Vložte je do hrnce, přidejte 2 lžíce vody, cukr a citronovou šťávu a vařte zvolna tak dlouho, až se jahody rozvaří a směs začne houstnout.
V míse vyšlehejte mléko, rozpuštěné máslo, 190 ml vody, vejce, špetku soli a celý obsah tohoto balíčku mouky.
Na pánvi rozehřejte kousek másla. Pomocí naběračky postupně nalévejte na rozpálenou pánev těsto. Rozprostřete ho po celém obvodu a opékejte z obou stran dozlatova.
Každou hotovou palačinku potřete jahodovou omáčkou a srolujte.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.