Předehřejeme si troubu na 170°C.
Oddělte žloutky od bílků a bílky ušlehejte do tuhého sněhu. Do hlubší mísy nasypte mouku, cukr a přidejte máslo. Dále směs zalijte mlékem, přidejte žloutky, a na závěr ještě kypřící prášek. Směs šlehejte, dokud se všechny suroviny nepropojí.
Připravte si pudink. Postupujte podle návodu, ale přidejte jen polovinu dávky mléka, aby byl pudink hustší. Hotový pudink odstavte z plotny a nechte lehce vychladnout.
K vyšlehanému těstu přidejte tuhý sníh a zapracujte. Těsto pak bude krásně nadýchané. Dortovou formu vystelte pečicím papírem, nalijte do ní těsto a náhodně rozlijte pudink po celé ploše. Na závěr přidejte ovoce podle chuti.
Pečte v troubě cca 30 minut. Po upečení nechte vychladnout a podávejte se šlehačkou či zakysanou smetanou. Zůstane tak krásně vláčný.