Smíchejte mouku, cukr a citronovou kůru.
Přidejte vejce, obsah vanilkového lusku a pokrájené máslo.
Vypracujte hladké těsto, zabalte ho do potravinové folie a přes noc ho uložte do lednice.
Před pečením předehřejte troubu na 160°C.
Těsto si připravte na pomoučněnou plochu a vyválejte z něj několik mm silnou placku.
Vykrajujte požadované tvary a klaďte jednotlivé kusy na pečicím papírem vyložený plech.
Linecké cukroví pečte do růžova a po vychladnutí slepujte marmeládou.
JAK PODÁVAT LINECKÉ TROCHU NETRADIČNĚ?
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.