Změklé máslo vyšlehejte spolu s cukrem, žloutkem, přidejte kůru z citronu a namleté lískové ořechy. Vmíchejte skořici, drcené hřebíčky, kakao a mouku.
Vypracujte hladké těsto, přendejte jej do potravinářského sáčku a nechte odpočinout minimálně 1 hodinu, ideálně přes noc. Z těsta vytvarujte malé kuličky a vtlačte je do máslem vymazaných formiček ze ¾.
Přendejte na plech a pečte v předehřáté troubě při 170°C asi 15 minut. Ještě teplé vyklopte a můžete posypat moučkovým cukrem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.