Vše je velmi jednoduché. Veškeré suroviny dejte do velké mísy a důkladně promíchejte. Formu na bábovku pečlivě vymažte máslem a vysypejte moukou, směs nalijte do formy a pečte při teplotě 190stupňů přibližně 30minut. Jako vždy kontrolujte na špejli, zda je bábovka hotová.
Tip:
Tuto bábovku dělám většinou bez dalšího doslazování, záleží především na použité přesnídávce/jablečném pyré. Nejlepší je smíchat směs bez cukru, obchutnat a podle vlastní chuti pak případně dochutit cukrem.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.