2 hrnky polohrubé mouky
2 celá vejce
¾ hrnku třtinového cukru
¾ kelímku bílého skyru
nastrouhaná kůra z 1 chemicky neošetřeného citronu
čerstvě vymačkaná šťáva z 1 chemicky neošetřeného citronu
¾ hrnku olivového oleje
špetka soli
Troubu předehřejte na 180 stupňů. Vymažte kruhovou formu máslem a vysypte polohrubou moukou.
Smíchejte v misce všechny suché ingredience. V jiné míse rozšlehejte vejce s cukrem. Přidejte zbytek tekutých přísad včetně skyru a dobře promíchejte.
Pak postupně k tekutým ingrediencím přidejte i ty sypké.
Dohladka zpracované těsto nalijte do formy a pečte 30–35 minut.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.