na 1 palačinku
Nasekejte listy petrželky najemno. V hlubší misce vyšlehejte vejce s moukou, solí a trochou čerstvě mletého pepře. Do směsi na tuto palačinku nepatří mléko. Směs vypadá trochu jinak, není tak tekutá, ale to je správně.
Rozpalte pánev a rozehřejte olej, nesmí ale kouřit, aby se nepřepaloval. Do pánve vlijte celou směs. Chvíli třeste pánvičkou, aby se palačinka propékala podobně jako omeleta a byla nadýchaná.
Opečte do lehce zlatavé barvy z obou stran. Vychladlé placky zarolujte a krájejte na tenké nudličky. Podávejte v horkém vývaru.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.