Cake pops

Burákové máslo Čokoláda
105 Cake pops

Ingredience

Na základ:

3 vejce

45 g třtinového cukru

30 g polohrubé mouky

20 g kakaa

špetka soli

 

Na směs:

50 g arašídového másla

1 polévková lžíce másla

1–2 polévkové lžíce domácí marmelády

 

Na zdobení:

200 g bílé čokolády nebo barevné cukrové polevy

potravinářská barva podle vlastní volby

špejle na lízátka a zdobení

Použitá mouka

Máme pro vás recept na výjimečný dezert, který je nejen lahodný, ale také vypadá úžasně – Cake pops! Tyto kuličky s čokoládovou polevou na špejlích, jsou oblíbenou sladkostí na každé oslavě. Pojďte se s námi naučit, jak je snadno připravit a ozdobit.

Postup

Vejce si vyšlehejte s cukrem do světlé husté pěny. Kakao spolu s moukou promíchejte a stěrkou zapracujte do těsta. Piškot pečte v menší formě při 170 stupních Celsia 15–20 minut.

Po upečení nechte zcela vychladnout. Korpus nadrobte do mísy, přidejte rozpuštěné máslo, arašídové máslo a marmeládu.

Tvarujte kuličky o gramáži cca 20 g a nasaďte je na špejle. My jsme použili dřívka na nanuky, použít lze i tyčky. Kuličky na špejlích dejte chladit do lednice, aby ztuhly.

Vychlazené kuličky namáčejte do čokoládové polevy. Hotové kuličky opět dejte vychladit.

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.