50 g univerzální mouky Babiččina volba
30 g měkkého másla
1 kelímek skyru
2 vejce
40 g třtinového cukru
200 g lesních nebo kanadských borůvek
Těsto zpracujte ze všech surovin snadno v míse stěrkou. Vymažte máslem koláčovou formu nebo ji vyložte pečicím papírem a pak stěrkou stáhněte těsto a rozetřete ho po celé ploše koláčové formy.
Posypte borůvkami a jemně je vtiskněte do těsta. Pečte 35 minut v troubě vyhřáté na 170 °C. Před podáváním nechte vychladnout.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.