Bio velikonoční beránek

BIO Velikonoce
161 Bio velikonoční beránek

Ingredience:

4 bio nebo domácí vejce

350 g bio hladké mouky

170 g rozpuštěného bio nebo farmářského másla

275 g bio cukru

10 PL bio nebo farmářského plnotučného mléka

1 sáček prášku do pečiva

na vymazání formy máslo a hrubá mouka nebo krupice

Použitá mouka

Postup:

Troubu předehřejte na 160 °C.

Ze všech ingrediencí vypracujte těsto.

Hladké zpracované těsto stáhněte stěrkou do pečlivě vymazané a vysypané formy. To opravdu nepodceňte, ať jde beránka dobře vyklopit.

Pečte ve vyhřáté troubě 45 minut, poté odklopte vršek, zkontrolujte špejlí a podle potřeby dopékejte.

Po vychladnutí vyjměte z formy, servírujte na tácu a pocukrujte.

Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.