Bio pistáciový chlebíček

BIO Ořechy
169 Bio pistáciový chlebíček

Ingredience

100 g bio hladké mouky

3 vejce

50 g třtinového cukru

45 g tekutého pistáciového másla

60 g jogurtu

30 g mletých pistácií nebo pistáciové mouky

1 lžička prášku do pečiva

kůra z 1 chemicky neošetřeného citronu – nastrouhaná

Použitá mouka

Postup

Vyšlehejte vejce s cukrem, do světlé pěny pak vmíchejte postupně všechny ostatní suroviny.

Předehřejte troubu na 160 až 180 °C, podle toho, jak vám trouba peče, a pomalu pečte 45 minut do zezlátnutí. Kontrolujte špejlí.

Zavřít

Kvalita mouk Babiččina volba je naší prioritou

Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.

Více zde
Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.