100 g bio hladké mouky
3 vejce
50 g třtinového cukru
45 g tekutého pistáciového másla
60 g jogurtu
30 g mletých pistácií nebo pistáciové mouky
1 lžička prášku do pečiva
kůra z 1 chemicky neošetřeného citronu – nastrouhaná
Vyšlehejte vejce s cukrem, do světlé pěny pak vmíchejte postupně všechny ostatní suroviny.
Předehřejte troubu na 160 až 180 °C, podle toho, jak vám trouba peče, a pomalu pečte 45 minut do zezlátnutí. Kontrolujte špejlí.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Obilí v moukách naší značky Babiččina volba pochází zásadně od našich dlouhodobých lokálních partnerů – českých farmářů, jednotlivců i zemědělských sdružení.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.