Naučte se, jak jednoduše a rychle připravit lahodnou krupicovou kaši, která vás svou jemnou texturou a sladkou chutí přenese zpět do dětství stráveného u babičky.
Mléko nalijeme do nádoby, osolíme a zahříváme. Přidáme lžíci másla. Postupně za stálého míchání přisypáváme 2 vrchovaté lžíce krupičky.
Mírným varem ještě asi 2 minuty provaříme. Když je pro vás kaše moc hustá, přilijte trochu mléka. Nalijeme do talíře a dáme navrch plátek másla (které se samo rozpustí) a ozdobíme cukrem, kakaem a skořicí (nebo ořechy).
TIP: na přípravu krupičné kaše platí poměr na 100 ml mléka 1 polévková lžíce krupičky.
Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.
Používáme cookies, abychom vám zajistili maximální funkčnost našeho webu a díky analýze provozu a dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více zde.