CZ

Naše produkty

Pečlivě vybíráme ta nejlepší zrna, ze kterých vyrábíme mouku, na jejíž kvalitu se můžete spolehnout při každodenním pečení a vaření.

Mouka

Špaldová

Hladká

  • moukou lze zcela nebo částečně nahradit běžnou hladkou mouku ve všech receptech
  • výrobky z této mouky budou trochu tmavší a hutnější než z pšeničné mouky

Mouka

Špaldová Celozrnná

Jemně mletá

  • obsahuje všechny cenné složky z celého zrna
  • mouku lze použít pro pečení sladkého i slaného pečiva
  • výrobky z této mouky budou trochu tmavší a hutnější než z běžné mouky

Mouka

Polohrubá

Pšeničná (T400)

  • do jisté míry má univerzální využití, v přípravě těst může zastoupit hladkou mouku
  • díky své struktuře se hodí zejména pro pečení bábovek, buchet a koláčů

Mouka

Hladká

Pšeničná (T530)

  • nejběžnější hladká mouka, kterou využijete pro každodenní pečení i vaření
  • k pečení bábovek, perníků a dalších běžných moučníků nebo na zahušťování omáček

Mouka

Hrubá

Pšeničná (T450)

  • má nejhrubší zrnitost z řady našich mouk a je neocenitelná zejména při vaření
  • výborná na knedlíky, nudle, halušky nebo noky

Hladká mouka

Dortová

Pšeničná (T530)

  • extra světlá mouka ideální k přípravě všech třených a šlehaných těst
  • doporučujeme ji použít i na palačinky

Hladká mouka na

Kynuté těsto

Pšeničná (T530)

  • těsto z této mouky dobře kyne, má větší objem, je tažné, pružné a lépe drží tvar
  • upečete z ní dokonalé kynuté buchty, koláče a záviny, mazance, vánočky, koblihy, housky, rohlíky nebo pizzu

Hladká mouka na

Křehké pečivo

Pšeničná (T530)

  • těsto z této mouky má jemnou strukturu, nelepí se a netrhá
  • skvělá k přípravě těsta na vykrajování a pečení drobnějších kousků pečiva, cukroví a sušenek

Mouka

Pšeničná chlebová

Hladká (T1000)

  • speciální mouka na chléb a chlebové výrobky
  • ve srovnání s běžnými hladkými moukami je tmavší a obsahuje větší množství minerálních látek

Mouka

Žitná chlebová

Hladká (T930)

  • speciální hladká mouka na chléb a chlebové výrobky
  • obsahuje pestrou škálu minerálních látek
  • celožitné pečivo je hutnější a má menší objem

Jemná dehydrovaná

Krupička

Pšeničná (T480)

  • vhodná pro přípravu krupicové kaše, do knedlíků nebo k zahuštění polévek
Kde nakoupit? Tabulka použití

Newsletter

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky