Mouka špaldová hladká - Babiččina volba

Mouka Špaldová hladká

Vyrobená z pečlivě vybraného obilí moderní technologií

Vyrobená z pečlivě vybraného obilí moderní technologií

Kvalita je zaručena systémem kontrol v průběhu celého mlecího procesu

Kvalita je zaručena systémem kontrol v průběhu celého mlecího procesu

Skvělá alternativa namísto běžné pšeničné hladké nebo polohrubé mouky

Skvělá alternativa namísto běžné pšeničné hladké nebo polohrubé mouky

Tato mouka je vyrobena ze špaldy, což je prastarý druh pšenice.

Mouku můžete použít místo běžné pšeničné mouky v mnoha receptech na pečení vašich oblíbených moučníků. Hodí se také pro každodenní pečení domácího sladkého i slaného pečiva (bábovky a perníky, kynuté buchty, koláče, sušenky a cukroví, palačinky, chléb, rohlíky, housky). Vhodná je i pro přípravu kynutých těst. Pečivo díky ní získá jemně oříškovou chuť a aroma. Výrobky budou trochu tmavší a méně nadýchané než z pšeničné hladké mouky.

Tip: Mouku můžete smíchat z pšeničnou hladkou nebo špaldovou celozrnnou moukou v různém poměru podle vaší chuti a získáte tak různé varianty těst. Hladkou mouku špaldovou můžete také použít při přípravě kynutých těst.

Mouka špaldová hladká

Výživové údaje (ve 100 g výrobku)

Energie

1 474 kj / 348 kcal

Tuky

1,3 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,3 g

Sacharidy

67 g

z toho cukry

0,9 g

Bílkoviny

15 g

Sůl

0 g

Babiččina volba
Zavřít

Newsletter Babiččina volba

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračováním v prohlížení stránek souhlasíte s podmínkami používání, včetně využití souborů cookies. V pořádku