CZ

Čokoládové brownies

17. září 2018

Postup

Troubu předehřejte na 160 °C. Formu vytřete máslem a poté vyložte pečicím papírem.

Na vodní lázni rozpusťte čokoládu s máslem, kakaem a vanilkou.

Vejce vyšlehejte do pěny spolu s cukrem a poté je pomalu a po částech vmíchejte do vychladlé čokolády.

Vmíchejte mouku smíchanou s kypřícím práškem a vše nalijte do formy.

Pečte 25 – 35 min v závislosti na velikosti formy (a výšce těsta). Hotové brownies by měly být pevné, ale zároveň uvnitř lehce mazlavé. Po vychladnutí bude vnitřek těsta ještě o něco pevnější

TIP: Poklaďte těsto před pečením kousky ovoce a mírně je zatlačte dovnitř.

Sdílet
Poslat
Uložit
Tisknout

Vyzkoušejte také

Odeslat recept e-mailem

Jste s receptem spokojeni? Podělte se o něj s přáteli zasláním receptu na jejich e-mail.