CZ
Mouka

Hrubá

Pšeničná (T450)
Hrubá

 

Je specifická především pro českou a slovenskou kuchyni. Z našich mouk má nejhrubší zrnitost a je neocenitelná zejména při vaření. Neexistovaly by bez ní ty správné knedlíky, halušky nebo nudle do polévky. Pekařské využití této mouky je velmi ojedinělé.

Zajímá vás jak se mouka vyrábí? Proces výroby najdete zde.

 

Výživové údaje ve 100 g výrobku

Energie
1 460 kJ/344 kcal
Tuky
1,4 g
   z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
70 g
   z toho cukry
1,8 g
Vláknina
3,7 g
Bílkoviny
11 g
Sůl
<0,01 g
Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Upečte si třeba