CZ
Hladká mouka na

Křehké pečivo

Pšeničná (T530)
Křehké pečivo

 

Je vyvinuta přesně na míru těstům, která mají při vyvalování držet tvar. Těsto z této mouky má jemnou strukturu, nelepí se a netrhá, proto je vhodné k vykrajování drobných tvarů, zejména při přípravě lineckého cukroví a čajového pečiva. Perfektně podpoří křehkost těsta na slané koláče a quiche. Není vhodná na kynutá těsta.

Zajímává vás jak se mouka vyrábí? Proces výroby najdete zde.

Výživové údaje ve 100 g výrobku

Energie
1 461 kJ / 344 kcal
Tuky
1,7 g
   z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
69 g
   z toho cukry
2,0 g
Vláknina
3,1 g
Bílkoviny
12 g
Sůl
< 0,01 g
Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Upečte si třeba

Newsletter

Recepty, tipy a novinky přímo do vaší e-mailové schránky